Реєстрація
чисельник
Карта сайту
За результатами ІІ туру студентської олімпіади з англійської мови у Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова студентка Херсонської філії НУК Андрєєва Марія виборола І місце, отримала почесну грамоту та грошову премію. 

 

 

 

 

У Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова 15 листопада 2018 р.  проходив І тур студентської олімпіади з англійської мови. У ньому взяли участь 46 студентів, серед них від Херсонської філії НУК - студентка гр.3217зш Андрєєва М.А. За результатами конкурсних тестів було визначено дев'ять найкращих, яких запросили на ІІ тур, який відбудеться 23 листопада. Андрєєва М.А.також серед них.

 

Нагороди студенів Херсонської філії НУК за активну участь у ІII Міжнародній науково-технічній конференції "Сучасний стан та проблеми двигунобудування",
19-21 листопада 2014 р., м. Миколаїв

 

 

14 березня 2014 року студенти Херсонської філії прийняли активну участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2013-2014 навчальному році.Базовим вищим навчальним закладом з галузі "Суднобудування та водний транспорт" було призначено Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. Херсонську філію представляли 13 студентів. За результатами публічного захисту наукових робіт наші студенти посіли три третіх місця: секція "Суднобудування" (Костюкевич Наталя "Дослідження самовигружальних систем на суднах", науковий керівник – д.т.н., професор Щедролосєв О.В.); секція "Економіка моря" (Камінський Євген "Перспективи розвитку суднобудівної галузі України в залежності від стратегічного вибору країни", науковий керівник – к.е.н., доцент Ломоносова О.Е.); секція "Історія суднобудування" (Петрова Л., Воробйов О. "Історія ХССРЗ ім. Комінтерна", науковий керівник – д.т.н., професор Щедролосєв О.В.). За результатами підсумкової науково-практичної конференції всі студенти були нагороджені грамотами Ректора НУК. Загалом від Херсонської філії на конкурс було представлено 15 науково-дослідних роботи, які підготовлені під керівництвом провідних науково-педагогічних працівників філії.

 

Вітаємо студентів та молодих науковців Херсонської філії НУК, які стали переможцями конкурсів Національного університету кораблебудування за результатами наукової діяльності у 2010 р. (Урочисте нагородження переможців сталося 24.02.2011 р.)



Всі новини Поздоровлення переможців